Четири цвята на блиндирани врати за тухлени къщи

Блиндирана входна врата за дома

 

Желанието на всеки уважаващ себе си и другите човек, е да е харесван и да оставя добро впечатление у познатите си. Жилището, с цялото си външно и вътрешно обзавеждане, допринася за това. Замисляли ли сте се, до колко входната врата влияе на мнението за Вас? Ще Ви дадем отговор – достатъчно!

Как блиндираната врата прави впечатление?

Тя е първото, което забелязват посетителите на дома Ви, съответно най-вероятно и несъзнателно, оформят първото си впечатление. Коя блиндирана врата, ще отрази най-успешно вижданията Ви за света? Как тя да бъде приветлива и ще стои добре, примерно, на тухлената Ви къща? Всички тези въпроси, са свързани с цвета ѝ. Както и в други статии сме Ви давали насоки по тази тема, то и тук ще я продължим, с няколко от допълващите варианти за колоритност на входната врата.

Черна Блиндирана Входна Врата 11 2020

Черна врата с ретро излъчване

Черното е вечен цвят, който за някои е прекалено депресиращ, но правилно съчетан, добавя класа! Такава черна входна врата, би се отличавала с красотата си на фона на тухлените стени на къщата. Тя има ретро излъчване, благодарение на фризовете и симпатичното обогатено с декорация, остъкление. Чудесно се вписва, а посланието, което носи е за стил, който е традиционен, точно като притежателите си.

Розова и сладка

О, не мислите ли, че подобна врата ще говори много за хората, които са я избрали? Определено е така! Цветът хармонира с тухличките, а добавените отвън цветя, само засилват романтичното усещане! Розовата входна врата, декларира пред света, оптимизъм, забавление, смелост! Нейните собственици са, хора които не спират да извличат доброто от ежедневието и може би, са обвинявани в лекомисленост, а те просто обичат да са в добро настроение и да се забавляват!

Розова Входна Врата 2020

Лилаво и пак лилаво

Хората, обичащи лилаво са друга порода. Леко меланхолични, но запазващи романтичната си нагласа към света. Лилавата входна врата приветства към дом изпълнен със спокойствие и мир. Баланса там, е на почит! Всеки би бил привлечен, да остане дълго Ваш гост!

Червена врата

Този огнен цвят, се съчетава идеално с тухлата. Прави огромно впечатление, както и домакините. Страстни и емоционални хора, знаещи как да грабят от живота и да му се наслаждават. Вярват в късмета си и обичат да го предизвикват.

Ако сте се разпознали някъде тук, вече ще имате яснота, за цвета на блиндираната си врата. Не бъдете затворени от „рамката“, изберете това, към което Ви тегли сърцето!

Rate this post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *