10 цвята на блиндирани врати за тухлени къщи

Тухлена къща с перваз на вратата

Блиндираната ви врата е първото впечатление, което гостът прави, когато влезе в дома ви, така че намирането на правилния вид – този, който казва точно това, което искате да кажете – е абсолютно задължително. Най-добрата блиндирана входна врата е приветлива и се свързва добре с останалата част от къщата. Ако имате тухлена къща, може да мислите, че няма много избор на цвят за блиндирани врати, но ще се изненадате колко тонове и нюанси работят добре с тухла.

Черна Блиндирана Входна Врата 11 2020

Независимо дали имате традиционен дом от червена тухла или нещо малко по-леко и модерно, ето няколко от любимите ни избори за перфектната блиндирана входна врата.

Еднокрила черна врата

Тази очарователна малка тухлена къщичка се отличава с шикозна, плътна черна врата, на която просто не можем да се насладим. Не само че се съчетава добре с наситените червени тухлени и месингови акценти, но обрисува винтидж, традиционен вид, който няма да излезе от мода. Правилната работа с външна боя може да преобрази външния вид на Вашата къща, дори нещо толкова просто като блиндирана врата.

Хубава и розова

Кой казва, че розовото не работи с тухла? Този уютен дом се отличава с най-сладката светло розова врата, която е малко причудлива и много забавна. Декорирането с розово определено е модерно в момента и не можем да измислим по-добър начин да приведете този облик в собствения си дом, отколкото като започнете от входната врата.

Розова Входна Врата 2020

Тухлена къща със светло лилава врата

Лилавото е един от онези неочаквани цветове, който е изпълнен с личност. Този дом разполага със смела лилава блиндирана врата, която се съчетава красиво с лилавите и сините цветя. Лилавото е успокояващ цвят, който е идеален за посрещането Ви след дълъг работен ден.

Тухлена къща с червена врата

Малко неща са по-класически от червена блиндирана врата на тухлена къща, но този дом доказва защо е толкова популярен избор. Богато, смело червено извежда червеното на тухлата и е невероятно приветливо. Освен това мнозина вярват, че червеното е късметлииски цвят, който ще донесе добри неща на всеки в дома.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *