10 Любими цвята за входната врата

10 любими цвята за входната врата

 

Черно, бяло и бежово са исторически най-популярните цветове на входната врата за собствениците на жилища. Има една добра причина за това, тъй като тези цветове съвпадат с почти всеки стил на домa, предлагайки безопасен, класически избор за мнозина, които искат да приветстват гостите до тяхната врата.

Но освен традиционните, има и други уникални цветови нюанси, нюанси и комбинации, за да се откроят входните врати. Нека разгледаме 10 любими цвята на входните врати, които може да искате да опитате за следващата си инвестиция.

1. Лайм

Светло зелена врата

Идеален за съвременен дом, опитайте този цвят и впечатлете Вашите гости. Изключително свеж и същевременно стилен цвят.

2. Керемидено червено

Хората правят яркочервени врати в продължение на десетилетия, но ако имате тухлена фасада или лицева мазилка, по-добър избор е дълбоко червено. Това извежда богатите, тъмни тонове на екстериора Ви, за да се получи зашеметяващ ефект на Вашата входна врата.

3. Тюркоазено

Ставайки все по-популярен за вили, тюркоазът е блестящ начин да добавите синьо-зелени докосвания към Вашия екстериор.

4. Светло жълто

Нищо друго не казва слънце и щастие като ярко жълта врата. Просто не можете да сте в лошо настроение, когато сте посрещнати от слънчев нюанс на жълто.

5. Оранжево

Най-доброто за съвременен дом, съчетано с хладно сив екстериор, ярко оранжевото е енергизиращо и жизнено, добавяйки неповторимо оживление към Вашия дом.

6. Мента

Добавянето на сладък сладкарски поглед към входната врата е лесно, когато изберете цвят мента за Вашата врата. Този цвят показва всеки ден Вашата любов.

7. Грозде

Когато използвате нетрадиционен цвят, предизвиквате емоционален отговор от хората. Направете дома си по-достъпен с леко грозде, за да добавите докосване на причудливост, което поставя Вашите гости в спокойствие.

8. Електрическо синьо

Ако имате чудесна фасада от тухли, трябва да подправите нещата с електрическа синя входна врата.

9. Жълто-зелено

В началото може да не звучи привлекателно, но когато се съчетае с друг тон на зеленото, жълто-зеленото може да изведе богатите нюанси на тази зашеметяваща цветна фамилия.

10. Корал

Розовото може да звучи като тежък цвят, но когато е съчетано с бледо кремава тухла или маслинено зелено, коралът наистина прави впечатление.

Rate this post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *