5 мита за блиндираните врати

Лупа търсене факти

 

Всеки от нас чува или прочита десетки твърдения, част от които са истина, а други – просто мит. Ето, ТОП 5 на най-известните митове за блиндирани врати:

1. Блиндираната врата не е подходяща за монтиране навън!

Много от Вас най-вероятно смятат, че няма достатъчно издръжлива на външни атмосферни условия блиндирана врата. Това обаче не е така! Турска блиндирана врата, модел Т712 е вратата, която търсите, ако се нуждаете от такава за къщата си. Тя е изцяло метална, но притежава UV-филтър на покритието, освен това е прахово боядисана. Т712 е вратата, която няма да се трогне от дъжд, сняг или слънце. Нивата на шумо и топлоизолация, както и на сигурност и защита, са на максимално ниво.

2. Трябва задължително да къртите старата каса!

Това определено не е вярно! Ще откриете блиндирани врати, предлагащи се с така наречената каса Панел. Характерна е с това, че се слага върху старата каса, без да се налага предварителното ѝ премахване. Определено това ще спести допълнителните ремонти, но имайте предвид, че малко ще се намали отвора на самата врата.

3. Невъзможно е се изработи блиндирана врата по Ваш размер!

Притеснявате се, че имате по-голям вход на жилището си, изискващ извън габаритен размер врата, а имате нужда от задължителна подмяна. Не е проблем, тъй като голяма част от входните врати се правят и по поръчка, с Вашите размери. Просто трябва да бъдете посетени от техническо лице за оглед на спецификите. Истината е, че колкото и да е нестандартно Вашето жилище откъм размери, винаги ще може да се намери възможност, която да Ви удовлетвори.

4. Няма блиндираната врата, която да гарантира пълна безопасност!

100% голяма част от Вас смятат, че не може да се намери достатъчно сигурна и издръжлива врата, която да купят за своя нов апартамент. Грешка! Турска блиндирана врата от серия Елеганс би успяла да обори това Ваше мнение. Вратите от тази серия могат да се похвалят с две заключващи системи, които работят независимо една от друга и притежават капачки защитени от разбиване. Сигурността бива подкрепена още с 8 бр. пасивни шипове, застопорени в касата, а 9 сантиметровото крило е с повече от очакваната дебелина. Дори, има и модел с аларма за по-претенциозните от Вас.

5. Няма красиви и стилни блиндирани врати!

Едва ли има сред Вас човек, който не иска всичко в дома му да бъде в синхрон, отговарящ на усещането му за красота. Най-вероятната причина за твърдението е, че търсещите не са се разровили достатъчно, смятайки, че няма врати, отговарящи на техните изисквания по цвят, размер и модел. Достатъчно врати има на пазара и ако не можете да намерите подходящата за Вас, то най-вероятно ще трябва да потърсите качествено. Има разнообразие, което е възможно дори да Ви обърка малко, но ако знаете какво търсите ще Ви бъде лесно.

Rate this post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *