Ale Door – шепа любов от България

Блиндираните входни врати са създадени от турската фирма „Картал”. Съществува обаче една серия, която е създадена с българска частица или по-конкретно казано – с български дизайн. Това е серия Але Доор.

Ale Door – стилни блиндирани врати

Всеобщо твърдение е, че хората на Балканите са топли и добродушни. Влагат много любов във всичко, което правят. Няма чужденец, който да не е посещавал Балканите или по-конкретно България и да не си е тръгнал с това впечатление. Не случайно ни се носи слава на едни от най-топлите хора в цял свят. Затова с ръка на сърцето можем да кажем, че в дизайна на тази входна блиндирана врата серия „Але Доор” е вложена много любов и топлина.

Българите имат принос в развитието на човечеството откъм новите технологии. Ето например: Джон Атанасов патентова своя компютър, електронният часовник също е създаден от Българин, фотокопирната система, слънчевите батерии и много други. Защо не и български дизайн на турската фирма „Картал”?

Модели блиндирани врати

Блиндираните врати от тази серия символизират традицията, важна за българите, представена като изчистен дизайн без шарки. Цветовете символизират ненатрапчивия, традиционен вкус на българите – общоприетия бял цвят (Сунта) – символизиращ мира и късмета, пълната му противоположност – черния цвят (Венге) и традиционния за вратите „златен дъб” или още наименуван „Наполи”. Българите са хора с вкус. Прекрасно знаят, че белият и черният цвят (сунта и венге) се синхронизират с всички останали цветове, затова и са избрали да бъдат двата основни цвята при тази серия блиндирани врати. Прекрасно знаят, също, че златният дъб е много предпочитан при поставянето на дограма в жилищата. Много от клиентите избират дограмата и вратите им да бъдат в един и същи цвят. Затова цвят „Наполи” е избран като трети в тази серия.

Българите са практични, нали? Наясно са кои са най-желаните цветове и модели и ги пресъздават в собствен дизайн.

Друга интересна черта е, че винаги искат да се открояват от останалите. Именно затова Але Доор се предлага в нестандартен размер 88/200.

Прекрасно знаем, че останалите серии входни блиндирани врати предлагат размер 86/197 , 90/200, 94/200.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *