Подобрете сигурността на дома с блиндирана врата

Блиндирана врата - сигурност за дома Ви

Вероятността крадци да влязат във Вашия дом е малка. Или поне така си мислите. Предполагате, че няма да се случи точно на Вас или че има доста други жилища в сградата и няма точно Вие да сте потърпевшите. Годишната статистика обаче сочи, че за 2018 година, кражбите извършени по домовете на хората са главно от влизане с взлом през блиндирана врата.

Има няколко правила, чрез които бихте могли да предотвратите евентуален обир, а именно:

*запознайте се със съседите си

*купете блиндирана врата с вградена алармена система

*осигурете и аларма, която можете да контролирате от телефона си

*не споделяйте, че ще отсъствате от жилището си за по-голям период

*изберете блиндирана врата с вградени пасивни шипове, за да предотвратите изваждането на крилото от касата на вратата

*изберете врата с бронировка на заключващите механизми

*сложете камера пред входната врата или поне така да изглежда, може да бъде просто фиктивна

*осигурете си домашен любимец (вземете си куче, то ще разпознае кой се опитва да отвори вратата само по шума на ключодържателя Ви);

Доста от крадците не знаят как да използват шперц и главно разчитат на това случайно да сте забравили отключено или пък да разбият самата врата. Ако пък току що сте се нанесли в ново жилище, най-важното за сигурността му е да смените входната си врата. Вложете в нея, изберете врата, която ще шумоизолира помещението, ще има добра изолация, ще Ви осигури сигурност от към заключващите системи. Всичко това ще Ви даде спокойствие и сигурност. Ако пък решите да продадете жилището и сте заложили на среден или висок клас входна врата, то Вие автоматично ще вдигнете цената на жилището Ви при продажбата му.

Не залагайте на блиндирана врата с ниска цена, тя няма да може да Ви даде сигурността, от която имате нужда. Входна блиндирана врата се сменя веднъж на около 20-30 години, в зависимост от експлоатацията на вратата.

Изберете сигурната и мечтаната блиндирана врата!

5/5 - (1 vote)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *