Блиндирани врати – серия Елеганс

блиндирани врати - серия елеганс

 

Достигна ли сте до завършване на ремонта у дома, но Ви липсва нова входна врата. Желаете да постигнете максимална сигурност, но се двоумите коя да си закупите. Ние само ще Ви насочим, но решението остава само Ваше!

Можете да намерите качествени предложения за блиндирани врати и всичко свързано с тях, при – Врати Златев Варна. Те ще подходят професионално, съобразявайки се с всички Ваши изисквания, като Ви насочат към точната врата за Вашето жилище.

Тук ще обърнем подобаващо внимание на една конкретна серия от турските им предложения:

Серия „Елеганс”

В категорията попадат следните модели: Т-901, Т-902, Т-904, Т-905, Т-909. Това са едни изключителни модели, които ще допринесат за стилната визия на Вашия дом.

Моделите са направени от 1.5 мм. метален лист, който е прахово боядисан. От двете страни на този лист има разположени два фрезовани MDF панела. Всеки от тези панели е от по 10 мм. дебелина, което допринася за здравината на вратата.

Пълнежът на крилото е минерална вата, която намалява чувствително шума и допринася за по-добрата топлоизолация. Също така има няколко предимства, които са:

  • не гние;
  • не представлява интерес за гризачите;
  • не гори;
Блиндирана врата

Допълнително са сложени и надеждни уплътнения, за по-добра изолация. Освен това, имат и подсигуряващо метално оребряване, което допринася за по-голямата здравина.

Вратите от тази серия разполагат с две заключващи системи. Всяка една от тях е независима една от друга. Системите разполагат с по три шипа (активни), т.е. двете системи имат 6 активни шипа. Освен тези шест активни шипа, вратата има и 8 пасивни, които при затваряне влизат в касата.

В цветово отношение, вратите са представени в няколко различни варианта

Серията „Елеганс” ще внесат в дома Ви, освен горе споменатите предимства, също така и уют. Още нещо, заслужаващо да се отбележи са орнаментите, с които разполагат – триъгълници, линии, кръгове и правоъгълници. В това число можем да отбележим и покритията, които имитират дървесни шарки и вратите с тях, изглеждат по-масивни и тежки.

Блиндираните врати от прекрасната линия на „Елеганс” ще направят Вашият дом по-приветлив и всички гости ще се възхищават на жилището Ви още с влизането си!

5/5 - (1 vote)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *