Блиндирани врати – серия Елеганс

Направили сте ремонт на жилището си и искате да смените блиндираната си врата? Искате да се чувствате по-сигурни и по-защитени? Това, от което имате нужда е качествена, стилна, надеждна врата.

При нас, Златев Варна, ще намерите всичко, от което се интересувате. С нашите доказани професионалисти, които ще ви помогнат, избора на блиндираната врата ще бъде като детска игра.

Серия „Елеганс”

В тази статия ще разгледаме вратите от серия „Елеганс”. В серията попадат следните модели: Т-901, Т-902, Т-904, Т-905, Т-909. Това са едни изключителни модели, които ще допринесат за стилната визия на вашият дом.

Моделите са направени от 1.5мм метален лист, който е прахово боядисан. От двете страни на този лист има разположени два фрезовани MDF панела. Всеки от тези панели е от по 10мм дебелина, което допринася за здравината на вратата.

Пълнежът на крилото е минерална вата, който намаля шума и допринася за по-добрата топлоизолация. Също така има няколко предимства, които са:

  • Не гние;
  • Гризачи не я нападат;
  • Не гори;
Блиндирана врата

Допълнително са добавени и гумени уплътнения, за по-добра изолация. Освен това има и допълнително метално оребряване, което допринася за по-голямата здравина.

Вратите от тази серия разполагат с две заключващи системи. Всяка една от системите е независима една от друга. Системите разполагат с по три шипа (активни), т.е. двете системи имат 6 активни шипа. Освен тези шест активни шипа, вратата има и 8 пасивни, които при затваряне влизат в касата.

В цветово отношение, вратите са представени в няколко различни варианта

Серията „Елеганс” ще внесат в дома Ви, освен горе споменатите предимства, също така и уют. А към това ще добавим и различието от орнаменти, с което разполагат – триъгълници, линии, кръгове и правоъгълници. В това число можем да споменем и покритията, която имитират дървесни шарки, с което вратата изглежда по-масивна и тежка.

Блиндираните врати от серия „Елеганс” ще направят Вашият дом по-приветлив и всички гости ще се възхищават на жилището Ви още с влизането си!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *