Хари Потър и вратите

Блиндирани врати от Врати София

Блиндирани входни врати

Когато става дума за блиндирани входни врати – не знам коя мога да назова като своя любима. Може би моето раздвоение се дължи на факта, че все още не знам как да гледам на входните врати – като красиво начало или като елегантен завършек на дома. Все пак тяхна е задачата да притеснят и поставят под съмнение възможностите на бъдещите крадци и все пак да са една красива част от дизайна, която да възхищава гостите и да бъде повод за гордост на собствениците.

Тези качества, които трябва да съчетава далеч не са лесни по мое мнение, защото все пак не може да съществува врата като от филма „Хари Потър”, която да се състои само от ключалки, а дори и да има технологичен начин да бъде създадена, до колко би могла да се мери с фрезованата част с някоя от вратите на фирма Картал?

Блиндирани врати – сигурни и с красив дизайн

Няма как да не спомена една от интересните порти, които бяха създадени в книгите от същата поредица – тя имаше за цел да предпази Хогуортс от нашествието на злите магьосници и, разбира се, беше създадена чрез магия.

Такава порта определено не може да бъде възпроизведена, но въпреки това в книгата не беше описана по особено възхитителен начин, като добавим, че накрая не успя да издържи на нападението, съвсем спокойно стигам до извода, че блиндираните входни врати, между които се двоумя са доста по-надеждни. Все пак са шумо- и топло изолирани и дори лорд Волдеморт да дойде да ми досажда, ще си пусна резето и изобщо дори няма да се притесня, а усетя ли, че има по-голяма опасност и останалата част от армията му присъства. E, тогава ще се заключа и с двете заключващи системи, независимо, че са независими една от друга, в крайна сметка пак ще успея да надхитря едни от любимите ми герои. Въпреки, че тези опасности са само в книгите, в действителност определено има хора, които обръщат най–голямо внимание на сигурността, която може да им бъде предоставена. А, ако може сигурна и стабилна врата да бъде съчетана с красив дизайн – ето това е всичко, което се търси.

Серии блиндирани врати

За всяка врата си има купувачи, но определено държа на теорията, че вратата си избира собственика – при всяко едно положение. Доказателство за това са всички случаи, когато хората са идвали за конкретен модел, но на място виждат друг и той ги привлича.

Вратата е началото, а не края. Тя създава първото впечатление, тя може да ти помогне в момент на опасност, може да създаде комфорт и уют в момент на самота. Не познавам човек, който да не се нуждае от всичко това.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *