Иновация при блиндираните врати с UV защита

Turska777 - черна

 

Моделът блиндирана врата, на който смятамe да наблегнем днес e т.нар Т777. Чудите се защо обръщаме внимание точно на него? Тъй като знаeм, че да намерите врата, която хем да е стабилна и с привлекателен дизайн, ако живеете в къща, тя трябва да е и подходяща за външни условия. Изборът на подобни входни врати, обаче е изключително ограничен, затова и беше необходима някаква иновация.

Модел Т777 е вашето спасение. Той представлява блиндирана врата с красива елегантна визия и специална УВ защита, за да не се влияе от атмосферните условия. Дори подложена на силно слънце, дъжд или пък сковаващ студ, Т777 е достатъчно издръжлива и ще заслужи своята инвестиция.

Характеристики на блиндираната врата Т777

  • Касата и крилото са метални и прахово боядисани. Моделът се предлага в два варианта за цвят, а именно бял и черен гланц.
  • Изключително здравата конструкция ви дава доживотна гаранция. Както останалите модели от серия АТМО, така и този биват изцяло метални, с допълнително метално оребрение, шест на брой пасивни шипа против влизане с взлом и минерална вата за изолация. За подобрение, обаче сме сложили не един, а цели два метални листа с дебелина 1.2 мм. Заключващи системи перфектно подсигуряват вашия дом, а шпионката и чукчето предават още изящност, на иначе така лъскавото й покритие.
  • Това, което е по-интересно при модел Т777, е че, както при варианта в черно, така и при този в бяло, вътрешната страна на крилото, т.е. тази част, която се пада с изглед от коридора на апартамента, може да бъде облечена с МДФ панел в същия цвят. Това придава по-красив и завършен вид на цялостната визия на вратата.
  • Касата е регулируема с первази за от вън и от вътре. Стандартният габарит, в който се предлага вратата е 90/200см, но за по-голямо ваше удобство, има опция и да се изработи спрямо размерите на вашия строителен отвор, така че да не се налага да се кърти или преправя.
5/5 - (1 vote)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *