Как да изберем входна блиндирана врата за къщата

Модерна Блиндирана Врата

За да изберете правилната входна блиндирана врата за къщата, първо трябва да разберете какви са изискванията. Най-често срещаното изискване на клиентите при намирането на нова входна врата е тя да не замръзва през зимата и да не се разширява и изгаря на слънце през лятото. Латвийският пазар на врати предлага доста широка гама от врати, изработени от различни материали – стомана, алуминий, пластмаса, дърво, композит и други.

Тези врати се предлагат с водоустойчиви MDF покрития от едната или от двете страни. Продуктите се произвеждат върху линейно компютъризирано оборудване в стандартни размери: 860, 870, 960 mm широки и 2050 mm високи еднокатни метални врати и 1250 mm до 2050 mm двойни метални врати. Следователно, различни модели са постоянно на разположение в склада на Kurzeme Avenue 3g, Рига, както и са на разположение за поръчка от завода. Блиндирани врати в нестандартни размери и различни други цветове също се предлагат при поискване от завода.

Метална облицовка на вратата

Опорните метални врати се предлагат със следните покрития:

  • – метал от външната страна (дебелина 1,0-1,5 мм), водоустойчив MDF или панел за газ от вътрешната страна (дебелина 12-18 мм);
  • – от двете страни с водоустойчив MDF покритие (12-18 mm дебелина), цветът на MDF покритието може да се различава от вътрешната страна

Клиентите често избират врати, които са тъмнокафяви отвън (тъмен дъб, горчив шоколад, тъмен орех) и въздушни отвътре (бял дъб, светъл дъб, бял)

Дебелина на метала

Дебелината на метала е избрана така, че цялата конструкция да има устойчивост на различни натоварвания и деформации. Цялата метална конструкция на вратата е покрита с метода на праховото боядисване, няма метални части в конструкцията на вратата, които не биха били боядисани. Прахообразната боя осигурява особено дълготрайно запазване на металната повърхност.

Когато се опитвате да получите качествено покритие, трябва стриктно да се спазва целият процес на боядисване – предварителна и последваща обработка на металната повърхност. Следователно се оборудва специална италианска конвейерна линия за боядисване във фабриката. Боядисването на конвейер осигурява най-висококачественото метално покритие с боя.

Сигурна Блиндирана Врата

Преди боядисване металът се обезмаслява с Garboband A4932 / 1 фосфат, нагрят до 80 градуса. След това наелектризираният прах за боя се напръсква върху повърхността, която трябва да бъде боядисана, в резултат на което напълно го покрива равномерно. В зависимост от формата на продукта се контролира и променя както силата на електрическото поле, така и обемът на спрей боята.

В камерата-фурна се поставят метални врати, покрити с прах от двете страни. Електрониката на пещта за прахова полимеризация контролира температурата (180-200 градуса) и времето на топене на боята. Той осигурява висококачествено покритие и равномерна дебелина и по-дълъг живот от боядисания по традиционния начин. Качеството на боядисване се контролира от електронен дебеломер.

Дизайн на метални врати

В същото време всички искаме блиндирани входни врати да останат естетически красиви, не само докато са нови, но и след много години. За да се отговори на всички тези изисквания, са необходими знания и качествен довършителен материал.

Rate this post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *