Картал – гаранция за качество и сигурност на цена достъпна за всеки!

Отворена входна врата с ключ

Предстои ли Ви скоро да сменяте входна врата? Знаете ли, на кои аспекти от нейните характеристики да обърнете внимание? Смятате ли външния ѝ облик за водещ при избора или пък ще заложите не толкова на красотата, а на надеждността? Ще успеете ли да я съчетаете с интериора на коридора, за по-голям уют?

Оказва се, че когато започнете да разглеждате входни врати, осъзнавате и това, че тя ще остави първо впечатление у околните, тогава въпросите сякаш заваляват. И от избор, който на пръв поглед е лесен, започвате да се лутате в лабиринт от въпроси и информация. Затова за нас е удоволствие да Ви улесним при избора, представяйки Ви – блиндирани врати Картал.

Преди да вземете важното решение, в каква точно врата да инвестирате, има някои особености, на които е нужно да окажете внимание. Нека ги разгледаме последователно.

Блиндираните врати със сигурност е наложително да притежават характеристики, които да гарантират защита на дома. Качествените врати трябва да предпазват жилището от студ, шум и неприятни миризми. Разбира се, ако сме наясно с това, тогава бихме се чувствали защитени, когато сме вкъщи или когато сме в приятна компания навън. По отношение на стабилността – те са изработени от здрава метална основа и сигурна шумо и топлоизолация, които не личат под перфектния външен вид.

Защита, защита, защита…

Сигурност

Дума, която се набива на очи и не бива да бъде подминавана ей така. При закупуването на входна врата, бихме Ви дали съвет да се спрете на солидна метална блиндирана врата. Ето, някои важни аспекти, по отношение на обкова:

  • Панти

Желателно е пантите да са позиционирани от вътрешната страна на крилото – откъм коридора. Много от нас предпочитат вратата да се отваря извън жилището, за да не заема излишно място при отваряне навътре или за да спести такова. Ако Вашият избор е вратата Ви да се отваря навън към общите части, а не към апартамента допълнителна сигурност носят т.нар. метални пасивни шипове, които са задължителен елемент от всички блиндирани врати на марката Картал. При затворено положение на вратата те влизат в касата, което носи допълнителна сигурност за Вас и Вашия дом.

  • Брава

Сигурната ключалка и брава са съществена част от качествените блиндирани врати – Картал и притежават висока степен на сигурност. По-надеждната врата е с повече от две независими брави и ключалки. Всички блиндирани врати на марката Картал предлагат две индивидуални и независими една от друга заключващи системи, секретни ключове и бронировки на патроните, против проникване с взлом.

  • Каса

Неизменно важна е и касата на вратата. Предвид предпазването на жилището Ви от разбиване, тя е нужно да е солидна и правилно монтирана за отвора със здрави шипове. Освен солидната каса, която се предлага към вратите, допълнителен плюс е и възможното регулиране на широчината на касата, за да е възможно да бъде обхванат по-голям диапазон от широчина на зида.

  • Шпионка

Не забравяйте, че шпионката е неразделна част от новата Ви придобивка! Картал са врати, които Ви предоставят и допълнително резе благодарение, на което бихте могли да открехнете съвсем малко входната врата, без да я отваряте напълно и да се излагате на риск при недобронамерено позвъняване на вратата.

  • Естетичен вид

Естетичния вид на входната врата определено е важен. Ще откриете голямо разнообразие на различни цветове и красиво фрезовани МДФ панели, които ще придадат завършен стил на Вашата нова врата.

И не на последно място – не се доверявайте сляпо, а изисквайте договор, включващ и гаранция, за да сте сигурни, че можете да се възползвате от нея при некачествено изпълнена поръчка!

Rate this post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *