Пет грешки, които се допускат при избора на нови врати

Изборът на врата винаги е труден, особено при голямото разнообразие на пазара. Всеки желае за жилището си най-доброто качество, а също така и най-стилна визия.

Много често в избора на интериорна или блиндирана врата се допускат грешки. Ето и петте най-често допускани грешки:

  • Визия на вратите – много често не се обръща внимание на това как изглежда вратата и дали е подхожда за жилището, а това е от изключително голямо значение то да изглежда стилно и уютно. Орнаментите на вратите трябва да са съобразени с тези на интериора в дома.
  • Избор на цвят – друга често допускана грешка, това е изборът на цвят. Много често цветът се избира от каталог, а всъщност има разминаване с цвета на живо или не се съобразява цветът с мебелите и интериора като цяло в жилището. Най-добрият избор на цвят е да се вземе парче от паркет или плочка и да се сравни с цвета с изложена мостра в шоурум.
  • Бюджетна врата – друга основна грешка е да търсим най-евтиното без да отдаваме внимание на качеството. Най-доброто решение е да се намери оптимален баланс между цена и качество, за да получите най-доброто.
  • Взимане на размери – много често се случва размерите да бъдат взети от клиентите, за които гарантират и след това се оказва, че вратата не може да бъде поставена. Доверете се на специалист, който ще Ви даде препоръки, с които жилището Ви да изглежда наистина добре и да не си създавате излишни главоболия.
  • Монтаж – една от най-често допусканите грешки е да се спестят средства от монтажа, след което идват проблемите. На пръв поглед поставянето на интериорна или блиндираната врата изглежда лесно, но си има своите спецификации. От много важно значение е монтажа да бъде извършен от специалисти, за да бъде качеството на високо ниво.

Най-добрият съвет, който можем да Ви дадем е да се доверите на специалистите, за да получите най-доброто качество и да изглежда дома Ви стилен и уютен.

Пет грешки, които се допускат при избора на нови врати
Оценете тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *