Пет грешки, които се допускат при избора на нови врати

жена седи до стъклена врата

 

Изборът на врата винаги е труден, особено при голямото разнообразие на пазара. Всеки желае за жилището си най-доброто качество, а също така и възможно най-стилна визия. Много често в избора на интериорна или блиндирана врата се допускат грешки.

Разберете кои са 5 от най-често правените грешки

  • Визия на вратите – учудващо, но се случва да не се отдава голямо внимание за външния им вид и до колко са подходящи за жилището, а това е от изключително голямо значение, то да изглежда стилно и уютно. Орнаментите на вратите трябва да са съобразени с тези на интериора в дома.

  • Избор на цвят – друга често правена грешка, е свързана с избора на цвят. Той в повечето случаи се вижда само в каталог, а всъщност може да има разминаване с цвета на живо. Съответно в крайна сметка се получава крайният резултат – неподходящи цветове врати за наличните мебели и интериор като цяло в жилището. Най-добрият избор на цвят е да се вземе парче от паркет или плочка и да се сравни с цвета на изложена мостра в шоурума.

  • Бюджетна врата – друга основна грешка е да се търси най-евтиното, без да се отдава внимание на качеството. Най-доброто решение е да се намери оптимален баланс между цена и качество, за да получите най-доброто!

  • Взимане на размери – много често се случва размерите да бъдат взети от клиентите, за които те гарантират, а след това се оказва, че вратата не може да бъде поставена. Доверете се на специалист, който ще Ви даде компетентни съвети, с които жилището Ви да изглежда наистина добре и да не си създавате излишни главоболия.

  • Монтаж – по една или друга причина понякога хората са склонни да спестят средства от монтажа, след което идват проблемите. На пръв поглед поставянето на интериорна или блиндираната врата изглежда лесно, но си има своите спецификации. От много важно значение е монтажът да бъде извършен от специалисти, за да бъде качеството на високо ниво. Най-доброто, което можете да направите в тази насока, е да се доверите на специалистите, за да получите най-доброто качество, за да може домът Ви да е стилен и уютен.о.

Rate this post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *