Полезно за блиндирана врата Т-901

Блиндирана врата Т 901

 

За красив и уютен дом е необходимо обзавеждането и интериора да са в тон с вашите виждания и настройки за дизайна на дома ви. Колкото и странно да звучи изборът на мебели е по-лесен отколкото този на врати във вашия дом.

Много труден избор е блиндираната врата. Какво да изберем при толкова голямо разнообразие на цветове, модели и фрезовки? Коя врата ще ни даде сигурност и защита, но същевременно и ще ни харесва, съчетава с останалата част на нашия дом и ще бъде дълги години с нас. Т-901 е модел съчетаващ в себе си всичко най-добро.

Цвят на блиндираната врата

Т-901 с неповторимия си цвят Арктика пленява мигновено. Хоризонтално и вертикално право разположени фрезовани елементи пък ѝ придават стил с 9см си подсилено крило, което шумо и топлоизолира. А облечената каса с MDF е най-красивия завършек на модела.

Заключващи системи на модел Т 901

Моделът се предлага с две заключващи системи. А също така крилото освен пантите има и осем пасивни шипа, които при затваряне остават в стената. Тези шипове дават по-голяма сигурност, защото дори пантите да гледат навън жилището и крадци да ги отрежат отварянето на блиндираната врата е немислимо, тъй като шиповете на крилото остават вътре в касата.

врата с аларма

Сигурност и алармена система

Възможно е и допълнителното поставяне на алармена система, висок клас при този модел. Алармената система се намира при заключващата система и е с персонален код, който се въвежда ръчно при влизане и излизане. Когато кодът не се въведе, целият вход се изпълва с оглушителен звук, който има за идея да изплаши крадците и уведоми останалите живущи, че има крадец.

Т-901 се предлага и с облечена каса в същия MDF като крилото, така вратата има по-завършен, красив и уютен вид. MDF панелът е заоблени ръбове и лесно за почистване покритие и с него метала на касата няма да се вижда.

Неповторимия цвят Арктика позволява лесния избор и на интериорните вътрешни врати, цветът не е задължаващ.

Тенденцията за 2019 година

Вече масово клиентите избират светли врати. Залагат дори и на белия цвят. Затова Т-901 ще е едно невероятно бижу на входа на дома или къщата ви!

Rate this post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *