Смяна на блиндирана врата

врата входна

 

Когато става дума за ремонт, често в нас настават смесени чувства.Често думата „ремонт“ е пълна с фин строителен прах, много шум, проблеми с комшии, но и с мириса на новото, на едно ново начало и приятни емоции на по-късен етап. Днес ще разгледаме сложната материя около смяната на блиндираната врата.

Замяна на блиндирана врата

През какви етапи минава този вид ремонт и насоките в правилния избор на най-подходящата врата за всеки дом. На българския пазар има много и различни врати. За да подберете Вашата е необходимо да сте наясно с основните изисквания към новия продукт.

Видове блиндирани врати

Ако търсите блиндирана врата, която да е като втора входна – идеално решение ще са типът врати, които се предлагат фабрично с первази само от едната страна на зида.

Те са с добра изолация тип „пчелна пита“ и вграден праг. Ще ги намерите на достъпни цени, в различни цветове и с различни форми. Ако са подходящи като размер на вашите строителни отвори и желаете допълнителна защита, тези врати са отличен избор. Техните каси са статични и обхващат 10 см от зида, затова монтажът им като втора входна не нарушава с нищо целостта на вратата.

В случай, че решите да махнете съществуващата врата спокойно може да измажете зида от към липсващия перваз или да декорирате допълнително с уширение от интериорна врата.

врата с аларма

Сигурност

Ако търсите максимална защита от крадци и отлична топло и шумоизолация тогава се насочете към моделите, чиито каси се разтягат, за да обгърнат целия зид. Тези модели разполагат с двустранни первази и висококачествена изолация от минерална вата.

За вътрешни или външни условия ще изпозлвате вратата

Имате избор на покритие според това дали вратата ще е изложена на външни условия. МДФ конструкцията на крилата се препоръчва за монтаж на врати, които са във вътрешен вход или под навес.

Серия Атмо е подходяща за помещения, които ще се огряват от слънце или ще бъдат във влажни климатични условия. Те са прахово боядисани модели, които са специално разработени за резки амплитуди във външните условия.

Идеално решение за къщи

Винаги, когато ви предстои смяна на врата се доверете на специалисти по монтажната дейност, защото качеството на врата се определя и до голяма степен от начина, по който е монтирана.

Съчетание на блиндираните врати с интериора

И не на последно място, от естетична гледна точка се опитайте да съчетаете максимално цвета на вътрешните врати, дограма с този на входната, ако ли не намерите същия цвят, то поне нюансите, ако са в една гама, тогава считаме ремонта за успешен!

Rate this post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *