Смяна на входна врата – съвременни правила

Входна врата

 

Ако сте се решили да се сдобиете с нова блиндирана врата, то ето няколко прости, но модерни правила, които да спазвате при избора си.

​ 1-во правило – дизайнът

То се отнася за дизайна на входната врата. При новите модели от 21 век, той е много по-приятен за окото, отколкото преди в миналото. В днешно време по МДФ плоскостите, има изрисувани красиви прави или изобразяващи някаква фигура фрезовани линии.

 2-ро правило -цветът

Поръчайте входна врата в нов, по-нестандартен цвят, но пасващ идеално на останалата част от интериора ви. Предлаганите нюанси на пазара в момента са в цветове, както от по-светлата, така и от тъмната цветова палитра, като например: спарта, бяло, антик, тъмен орех, бреза, златен дъб, африка и черна перла. Ако сте решили обаче да заложите на сивото, имаме и вариант на красива външна врата, боядисана в модерния сив кестен. Общо взето, за всеки вкус има по нещо.

​ 3-то правило – касата

Вече може да забравите за допълнителни замазки и обръщане на зидове. С новите модерни регулируеми каси няма да имате нужда от последващи ремонти. Те обгръщат целия зид и притежават первази за двете страни – външна и вътрешна.

​ 4-то правило – дръжките

Когато закупувате входна врата, е необходимо да обърнете внимание и на дръжките. Предлаганите до сега дръжки тип „кълбо”, вече са изместени от красиви пасивни дръжки, наподобяващи пура и полумесец. Естествено имате вариант и за активна дръжка, прилягаща перфектно на Вашата ръка, поради изящния си дизайн.

​ 5-то правило – материалите

Материалите на производство на блиндираните врати са също изключително важни, колкото самата им визия. Качеството на едновремешните талашитени врати е заменено с лист и оребрение от метал, пълнеж от минерална вата за шумо- и топлоизолация. Тъй като безопасността е на първо място е добре да наблегнете и на това.

Заповядайте в най-близкия ни шоурум, следвайки тези пет модерни правила. Поръчайте Вашата нова придобивка – входна врата със съвременен дизайн и стабилна конструкция още днес!

Rate this post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *