Смяна на входна врата – съвременни правила

Ако вече сте взели важното решение да се сдобиете с нова блиндирана врата, то ето няколко прости, но модерни правила, които да спазвате при избора си.

1-во правило: Тук ще разгледаме дизайна на входната врата. При новите модели от двадесет и първи век, той е много по-приятен за окото, отколкото този, който е бил преди. В днешно време по МДФ плоскостите, има изрисувани красиви прави или изобразяващи някаква фигура фрезовани линии.

2-ро правило: Поръчайте входна врата в нов, по-нестандартен цвят, но пасващ идеално на останалата част от интериора ви. Предлаганите нюанси на пазара в момента са в цветове, както от светлата, така и от тъмната гама, като например: бяло, бреза, спарта, антик, златен дъб, африка, тъмен орех и черна перла. Ако сте решили обаче да заложите на сивото, имаме и вариант на красива външна врата, боядисана в модерния сив кестен. Общо взето, за всеки вкус има по нещо.

3-то правило: Вече може да забравите за допълнителни замазки и обръщане на зидове. С новите модерни регулируеми каси няма да имате нужда от последващи ремонти. Те обгръщат целия зид и имат первази за от двете страни.

4-то правило: Когато закупувате входна врата, е необходимо да обърнете внимание и на дръжките. Предлаганите до сега дръжки тип „кълбо”, вече са заменени с красиви пасивни дръжки, наподобяващи пура и полумесец. Естествено имате вариант и за активна дръжка, прилягаща перфектно на вашата ръка, поради изящния си дизайн.

5-то правило: Изработката на блиндираните врати е също толкова важна, колкото самата им визия. Качеството на едновремешните талашитени врати е заменено с метален лист, метално оребрение и минерална вата за шумо- и топлоизолация. Тъй като безопасността е на първо място е добре да наблегнете и на това.

Заповядайте в най-близкия ни шоурум, следвайки тези пет модерни правила. Поръчайте вашата нова входна врата със съвременен дизайн и стабилна конструкция още днес!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *