Как да изберете стъкло за поверителност за предната ви врата

Входна врата с поверително стъкло

 

Ако искате да пропуснете естествената светлина във фоайето си, но се страхувате да дадете на минувачите ясна гледка във вашия дом, никога не се страхувайте! Има няколко начина да се озарите с усмотрение. От просто текстурирано стъкло до декоративни дизайни и вътрешни щори, изборът е ваш и имате голям избор щом става въпрос за входната врата. Можете да намерите подходяща конфигурация, независимо от стила и обкръжението на дома ви.

Текстурирано стъкло за поверителност

Терминът „стъкло за поверителност“ описва разновидности, които използват текстура за разсейване на светлината и затъмняващи гледки. Те не включват по-фините детайли на по-сложните декоративни видове стъкла, но въпреки това се предлагат в широк спектър от стилове, които да са подходящи за всички модели входни врати. Ще откриете сравнително груби геометрични дизайни до супер фини перлени стъкла, които изглеждат светещи, както и исторически и естествено вдъхновен външен вид.

Може би имате стар традиционен дом и искате да го облечете със стъкло, което изглежда на векове? Навремето стъклото не беше много ясно, така че сега е чудесно допълнение за поверителност! И ако вашата схема може да използва естествено докосване, какво ще кажете за стъкло, което изглежда затъмнено от дъжд, това придава един друг изглед на вратата. Има много разнообразие, за да сте сигурни, че обичате стъклото си за поверителност, колкото и полезно да изглежда.

Сравняването на стилове е едно, но не забравяйте да разгледате и рейтингите за поверителност. Има скала от 1 до 10. 1 е напълно ясна и 10 замъглява всичко зад стъклото до неидентифицирано размазване на цвета. Както можете да си представите, типовете стъкла, които попадат в категорията за поверителност за външна врата, се оказват в горния край на спектъра, но не всички са равни.

Вземете под внимание оформлението и обкръжението на дома си, за да решите до каква степен поверителност се нуждае от влизането ви. Например, тези с жилищни помещения, които се отварят точно от входната врата, могат да дадат приоритет по-висока поверителност повече от тези с официални, затворени фоайета. Всичко е въпрос на вкус и с какво трябва да работите.

Rate this post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *