Цветове при блиндираните врати

Всеки избор свързан с ремонт и интериор е труден. Все пак не сменяме мебелите и вратите си всяка година. Трудно е, когато имате безброй цветове пред вас, странни имена и покрития – дъб, бук, лен – може да е доста объркващо. Материалът на входната Ви врата също не е за подценяване – някои са с МДФ, други с ПДЧ, трети са метални. При избора на врати, обаче, не подценявайте цвета. Ако не сте от най-авантюристичните, заложете на бяло или черно, там със сигурност няма да сгрешите. Даже може да не четете останалата част от текста.

Продължихте, ли? Е, значи сега започва сериозната част.

Сега ще ви предложим няколко идеи, с които да не приличате на съседа Гошо и кафявата му врата. Не, че има нещо лошо да сте с кафява врата, но нека си го кажем направо, всеки може да си сложи кафява врата. Вие не сте от тези „всички”. Нали затова сте тук.

Жълта врата

Zhalta Blindirana Vrata

Освен, че със сигурност ще повиши рейтинга ви в квартала, жълтата блиндирана врата също казва, че сте логичен, но също така и креативен. Подобно на цвета, имате положително отношение и дори може да сте сутрешен човек!

Тюркоазено

Tjurkoazena Blindirana Vrata

Тюркоазът е един от любимите ни цветове за входна врата. Може да е малко необичайно, но е идеално, ако желаете емоционален баланс, имате големи надежди и мечти и вярвате, че всичко е възможно. С други думи, вие сте романтичен мечтател.

Розово

Rozova Blindirana Vrata

Излишно е да казваме, че сте безнадежден романтик. Но вие също сте внимателен, весел и щедър.

Лилаво

Lilava Blindirana Vrata

Лилавата външна врата е дързък избор на блиндирана врата, тъй като не е много често срещана. Сочи, че сте на „ти“ с поемането на рискове, мечтаете за свободен дух и да не сте обременен от параметрите, които другите могат да задават.

Какъвто и цвят да изберете, бъдете себе си и не се поддавайте на тенденциите. Сега може да е модерен един цвят, но винаги ще се търси сигурност и качество преди всичко!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *